fredag 4 november 2011

Statistik från fiskeöknen!

Utsiken från kontoret är en gigantisk torr brun-grå stäpp och en gigantisk motorväg vilket är ungefär så långt ifrån en fiskbar pegg som man kan komma. Enligt ryktet ska regnet som påstås komma under vinterhalvåret göra allt brunt till grönt men jag tar mig friheten att tvivla lite på detta tills jag är motbevisad.

Oavsett detta kollade jag lite idag på statistiken på min blogg och vart förvånad men samtidigt nöjd. Bloggen startades som ett projekt för att dokumentera mina fisketurer efter att jag slitit mitt hår med diverse anteckningsblock osv. Kände inte riktigt att det gamla hederliga sättet med papper och penna funkade och framförallt var det rätt jobbigt att gå tillbaka i arkiven och gräva och rota. Därav bloggen. Sen har väl kanske riktningen på denna har ändrats med tiden men även vilken nivå jag befunnit mig på. Trevligt att någon läser det man skriver. Samtidigt synd att jag inte kommer bjuda på mer "reportage" från diverse utflykter och tävlingar ett tag framöver men detta är som det är.

Det man kunde önska generellt (och nu menar jag samtliga bloggar där ute, inklusive min  + metaiskåne och metetorget) är mer levande diskussion och framförallt mer teknik och taktiksnack. Metetorget lever upp då och då men dör ut snabbt där i mellan. Utrustningsbiten är pga forumreglerna rätt kvävd. Vissa reportage är dock ett lysande undantag som tex Mattias sist från Söderhamn. Underbar läsning! Mer sådant!
Stat sedan starten


Månadsstatistik


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar