lördag 16 oktober 2010

Banankast

Ställde en fråga på metetorget.com som utvecklades till en liten diskussion. Temat var om det gick att kasta rakt med en waggler och ett Cralusso Anti tangle wagglerfäste eller inte. Var väl svårt att dra någon slutsats men det blir att prova att testkasta lite olika typer wagglers med detta fäste och se om det går att få till raka "kulbanor". Lär ju finnas en hel del variablar i ekvationen som lintjocklek, linlängd från flöte till krok och annat som ställer till det. Helt klart var fredagens uppsättning katastofal.

2 kommentarer:

  1. Yes, det är inte lätt ;=) Vi får åka ner till Lillsjön någon dag. Fick precic TopMix tungstens wagglers. Grafittopp... rakare går nog inte att få. Nu skall de testas också men det ser onekligen lovande ut. Ta med dig ett Cralusso antitangle. ;=)

    SvaraRadera
  2. Har faktiskt inte fiskat i lillsjön än, bara tagit ett varv runt och kollat lite ställen men det var för sent på säsongen så det var rätt igenväxt. Konstigt nog får jag de flesta wagglers att funka, förutom cralussos, med ett anti tangle wagglerfäste. Börjar misstänka att de helt enkelt är för lätta. Med TM Sakaranda wagglers har jag inte sett något problem så de är min favorit hittils

    SvaraRadera